Uw woning verhuren met vertrouwen

Wunderink Makelaars zet zich dagelijks in om de beste huurder voor uw woning te vinden onder de beste voorwaarden.

Met jarenlange ervaring in verhuur, een persoonlijke aanpak tijdens de bezichtigingen en contractonderhandelingen is Wunderink Makelaars de ideale partner voor het verhuren van uw woning of appartement.

Vanaf de eerste ontmoeting tot en met de overdracht van uw woning aan de nieuwe huurder, begeleiden wij u deskundig en staan wij altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Hoe werken wij?

Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om de waarde van uw huis of appartement te bepalen en om het traject te bespreken voor het verhuren van uw woning.

Maatwerk beheer van uw woning

Of u nu volledig ontzorgd wilt worden tijdens de huurperiode, tijdelijk of permanent naar het buitenland gaat, voor elk vraagstuk bieden wij een op maat gemaakte oplossing. Bij Wunderink Makelaars is het mogelijk om uw woning gedurende de gehele huurperiode financieel en technisch te laten beheren. Wij fungeren als contactpersoon voor de huurder bij storingen of vragen gedurende de huurperiode en dankzij ons sterke netwerk kunnen wij eventuele storingen snel verhelpen, zodat zowel u als de huurder volledig ontzorgd worden.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.