Samen vinden we uw droomhuis.

Bij het aankopen van een nieuwe woning kunt u rekenen op de expertise van onze aankoopmakelaar op basis van het ‘no cure – no pay’ principe. Omdat wij ons dagelijks bezig houden met het zoeken naar woningen voor onze klanten (en deze regelmatig succesvol aan te kopen) onderhouden wij goede contacten met makelaars door heel Den Haag. Hierdoor kunnen wij uw zoekprofiel bij de juiste makelaars in een specifieke wijk neerleggen. Bovendien zijn wij ’s avonds en in het weekend bereikbaar voor eventuele vragen.

Het begint allemaal met een vrijblijvend adviesgesprek op een door u gewenste locatie. Tijdens deze ontmoeting inventariseren wij uw wensen, bespreken wij wat het aankopen van een woning precies inhoudt en leggen wij uit waarom samenwerken met Wunderink Makelaars als uw aankoopmakelaar het verschil zal maken.

Wij nemen alle relevante stukken, zoals de VvE, splitsingsakte, eigendomsakte en gemeentelijke erfpacht, zorgvuldig met u door zodat u geen onbeantwoorde vragen hebt. We geven ook advies over notariskeuze, bouwtechnische keuring en taxateur.

De deadlines in het contract, zoals de borg en het voorbehoud van financiering, houden we goed in de gaten zodat het aankoopproces van uw nieuwe woning stressvrij verloopt. En last but not least: we begeleiden u naar de notaris zodat we u als eerste kunnen feliciteren met uw aankoop!